18 Temmuz 2013 Perşembe

Monsieur Defter ^.^


Kırtasiye ürünlerini ve özellikle defterleri ne kadar sevdiğimi az çok biliyorsunuzdur. Ve yakın bir zamanda 'Bana sıkça yaz' blogunun bir çekilişi vardı. Bu gördüğünüz çok şık defter de çekilişi kazanan iki kişiden biri olduğumu gösteriyor^^ Zeynep hanım defteri çok sevdiğim bir tarzda kaplamıştı ve üzerinde kendi hazırladığı, dolma kalem şeklindeki mührü vardı. Beni en çok mutlu eden de, harika yazısıyla yazdığı nottu^^ Hem paketi hem de notu her zaman saklayacağım.
Gelelim defterin özelliklerine. Gerçek deri kaplı olan bu defterin, kağıt kalitesi çok yüksek. Deri olduğu için koku sorunu olabileceğini düşünenler olabilir. Fakat belli belirsiz bir kokuya sahip ve kötü bir koku değil kesinlikle. Benim şansıma çizgisiz olan defter geldi ve tahmin edeceğiniz üzere bu beni çok mutlu etti^^ Arka kapağındaki logosunun sevimliliğini görüyor musunuz^^
Bu şık defteri kendi sitesinde ziyaret edip, almak isterseniz buraya tıklamanız yeterli. Zeynep hanımın bloguna gitmek isterseniz de şuraya tık tık. Kendisine buradan tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.

22 yorum:

  1. Güzel günlerde kullanın.

    Sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. Defterler sevilmez mii hiç :) Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullanın :) Satın aldığım navy mavi Monsieur ofisteki odamı ciddi derecede kokutuyor. Eşek derisi olan bana mı denk geldi anlamadım ;) 3 tane kendi yaptırdığım deri defter kabım var, onlarda böyle bir koku yok. Bir daha almayacağım, ben çok beğenmedim açıkçası.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim^^
      Kokulara karşı hassasiyetim vardır ama bu defterde öyle bir şeyle karşılaşmadım. Çok yakından kokladigimda çok hafif bir kokusu var ama o da kötü bir koku degil. Odamda masamda uslu uslu duruyor^^ Acaba renklerine göre koku sorunu olabilir mi?

      Sil
    2. Can Bey selamlar,
      Koku sorunu için gerçekten çok özür dileriz, ufak bir grup üründe böyle bir sorun olduğunu biz de tespit ettik. Ürün size geldiğinde görmüşsünüzdür, tamamıyla kapalı naylon ambalajlı olduğu için de bizim burada depoda o kokuyu farketme imkanımız maalesef olmadı.
      Verdiğimiz rahatsızlık için özür dileriz, eğer A5 çizgili defterlerden Yeşil, Siyah, Kahve ve Taba renklerinden iki adet seçerseniz siparişiniz yerine bedelsiz olarak göndermek isteriz. (Seçtiğiniz defterleri de izin verirseniz burada kenarlarından azıcık açıp koklar, kontrol eder öyle göndeririz)
      Saygılarımızla

      Orhan Reha Akşener
      Monsieur Notebook Türkiye

      Sil
    3. @nevrotik Ben de öyle düşünüyorum, çocukluğumda Türkiye'ye çok da kaliteli ürünler gelmezken satılan sulu boyalar gibi kokuyor. Benimkilerin boyasında bir sorun var zannedersem.

      @Reha bey ilginiz için çok teşekkür ederim, detaylı bir şekilde de mailleştik. Ama yazıyı okuyanlar da görsün diye tekrar yazacağım. Eleştirmeyi biliyorsak, tebrik etmeyi de bilmeliyiz.

      Reha Bey bugün bana ulaştı. Renk seçeneklerinden benim aldığım A5 boyutunda ve çizgili olanları belirtti, ben de Yeşil ve K.Rengi seçtim bu sefer. Defterleri herhangi bir ücret karşılığında göndermiyor.

      Dolma kalem kullanan biri olarak Monsieur defterlerin kağıt kalitesini beğensem de (çoğu defter arka sayfada gölgelendirme yapar ve bazıları direkt mürekkebi geçirir, ama Monsieur'da böyle bir sorun yok), koku sorunundan dolayı defterleri beğenmemiştim ve bir daha almayı düşünmüyordum. Ancak ticareti bilen birinden alış-veriş yapınca sıkıntı ortadan kalkıyor. Açıkçası ben "memnunsuz müşteri" kıvamında bir adam değilim pek, beğenmediysem genelde bir daha almam bu tarz şeyleri. Normalde Internet üzerinden yapılan alış-verişler 7 gün içinde koşulsuz iade edilebilir, ama ben böyle bir talepte bulunmadım. Nitekim yeğenime vermiştim, beğenerek kullanan biri vardı :) Ama Reha Bey'in bu nazik davranışı için teşekkür ediyorum. En güzel reklam memnun müşteridir mottasını halen bilen bir ticaret insanı... Şimdi gözüm kapalı alış-veriş yapabilirim, çevreme de tavsiye edebilirim.

      NOT: Evet defterler paketli geliyor ve çok normal kokusunu almamış olmanız. Nitekim ben de almamıştım, açıp ertesi gün ofisime gelene kadar da dikkatimi pek çekmemişti.

      Sil
    4. Reha Bey, yeni defterleri gönderdi, bunlar kesinlikle kokmuyor. Kendisinin de bahsettiği gibi ufak bir ürün grubunda sorun yaşanmış, ben de şansıma o ürün grubundan sipariş etmişim.

      "Bir daha almayacağım, ben çok beğenmedim açıkçası." sözümü geri alıyoru. Şimdi çok beğendim ve hep alacağım :) (Ah bir de karelisi olsa! :))

      Satın almak isteyen herkesin içi rahat olabilir, sorun olsa bile Reha Bey gerçekten ilgili bir ticaret insanı. Başınız ağrımıyor, sorun çözülüyor. Artık defterleri şiddetle tavsiye edebilirim :)

      Sil
    5. Can Bey, sorunun çözüleceğinden zaten emindim ve sevindim^.^ Yeni defterlerinizi iyi günlerde kullanın.

      Sil
  4. Merhabalar;
    Blogunuzu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım.
    397. takipçiniz benim.
    Bu arada çok hoş bir çekilişim var, muhakkak beklerim :)
    Sevgiler
    http://whiteglaze.blogspot.com
    twitter: @_gamzeahmet_

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim, hoşgeldiniz^^ Elbette gelirim^.^
      Sevgilerimle^^

      Sil
  5. Merhaba bloğunu çok beğendim senide beklerim http://birdevamfilmigibi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkür ederim^^ Elbette gelirim

    YanıtlaSil
  7. defterrçok şekerr :) güle güle kullanınnn .. bu arada ben de çizgisiz defter kullanırım yıllardır favorimdir :)) bana da beklerimmm :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim^^ Çizgisiz defterler yazi yazmak için de çok hoş oluyor^.^

      Sil
  8. çok çok çok güzel güle güle kulan canım bu arada bende bloguma beklerim canım :)

    YanıtlaSil
  9. Merhaba,
    Yeni takipçinizim. Ben de beklerim :)
    http://nebihanakca.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  10. Yarasalar çok hoş, grafik işi böyle eğlencelidir... :)

    Kafa Dergi ve Ters Düz sitelerime beklerim yorumlarınızla:)

    YanıtlaSil