4 Ocak 2013 Cuma

SketcheS-5

Aylar önce minik bir kağıda yaptığım bir karalama^^ Kadınları, oyuncak olarak görenlerin hayallerindeki görüntü. Keşke sırtımızda kurmak için bir anahtar olsaydı da istediğinizde kurup, istediklerinizi yaptırsaydınız değil mi?

17 yorum:

  1. Bu beyin fırtınası nerden esiyormuş dedim :) Yüreğine sağlık ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim^^ nasıl mutlu oldum^.^

      Sil
  2. ya hayatım harikasın gerçekten ilgiyle takip ettiğim bloklardan birisin gereksiz çok blog olduğunu düşünüyorum..herşeyi gayet güzel resimle anlatmışsın tebrikler..söylediklerine yüzde yüz katılıyorum :) öpüldün..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim^^ ilgiyle takip etmenize, beğenmenize çok mutlu oldum^^
      sevgiler^.^

      Sil
  3. Kadınları oyuncak olarak görenleri (kadın ya da erkekleri)daha doğrusu buna izin verenleri hayal ettim bu çiziminizi görünce.Bunun kadar çok şirin olmayacaktır diye düşündüm.Yine de oyuncak edenler kadar oyuncak olanlar da aynı kefede sanki.Bu şeker pamuğu gibi çizimde bile elleri her an karıştırmaya hazır gibi,oyuncusu kurunca belki.Burnu da her şeye karışanlara benzemiş.Yani elleri ve kolları yüzünden bu tür insanları öyle güzel anlatmışsınız ki.Ellerinize sağlık.Bu tür insanları ellerininin içinde oynatanları da isterim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum yorumunuz için, oyuncak edenler kadar oyuncak olanlar da aynı kefede bence de. Uzun uzun yazmadım çizimin altına ama kadınları oyuncak olarak görenler sadece erkekler değiller ve bu daha da korkutucu. Hem; kendini oyuncak eden kadınlar, kendilerini oyuncak olarak kabullenmişler var, hem de kadınlar tarafından da oyuncak olmaya mahkum görünen kadınlar var. Devir değişsede değişmeyen ve (bence)hiç değişmeyecek olan korkunç bir düşünce bu.

      Sil
  4. çok güzel...

    keşke vampir kız çizsen.. evet bu bir istek.. isteyenin bir yüzü..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ^^çok teşekkür ederim, vampirler favorimdir o yüzden de her an vampir kız çizme olasılığım çok yüksek^.^ en kısa zamanda bu isteğini yerine getireceğimden emin olabilirsin^^

      Sil
  5. Çizimle ancak bu kadar güzel anlatılırdı... Aklına, ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, beğenmenize mutlu oldum^^

      Sil
  6. hahaha masaldan fırlamış gibi:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ^^çok teşekkür ederim yorumun için, umarım ki kukla olan kadınlar ve kadınların kukla olmasını isteyen zihniyetler de masallarda kalırlar(öyle bir masal olmasa da, böyle şeyler yok olsun işte yani^^)

      Sil
  7. ellerine sağlık çok güzel bir çizim olmuş :)

    http://pamuk-sekeer.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim beğendiğin için^.^

      Sil